Скочи на садржај

Naša ekipa je ekipa iz snova

Ivana Srećković Milošević

Ivana Srećković Milošević -master inženjer saobraćaja. Saobraćajni fakultet završila u Beogradu. Iza sebe ima odlične rezultate tokom školovanja, đak generacije 2009. godine Srednje stručne škole u Kragujevcu, smer „bezbednost saobraćaja“. Učesnik raznih takmičanja i konferencija, jedna od značajnijih “TRA-VISIONS” u Parizu. Na master studijama posvetila se pristupačnosti, posetljivosti i poboljšanju transportnog sistema, mobilnosti, bezbednosti saobraćaja. Radila kao nastavnik u Srednjoj stručnoj školi u oblasti saobraćaja i transporta u Kragujevcu. Radila teorijusku obuku kandidata za vozače. Danas radi kao instruktor i predavača u auto školi „Drift“.

Filip Milošević

Filip Milošević – master inženjer saobraćaja. Saobraćajni fakultet je završio u Novom Sadu. Bogato radno iskustvo. Radio kao instruktor vožnje, kao asistent na visokoj Tehničkoj školi na predmetu „Tehnička eksploatacija vozila“. Danas obavlja poslove nastavnika u Srednjoj stručnoj školi u Kragujevcu, takođe je predavač u auto školi „Drift“ i saradnik (predavač i organizator) Agencije za bezbednost saobraćaja u unapređenju znanja instruktora, predavača i ispitivača u obuci kandidata za vozače. Duži niz godina je vođa sekcije za bezbednost saobraćaja, jedan od osnivača akcije „Na maturu bez automobila“ i član je saveta za bezbednost saobraćaja grada Kragujevca.

Branko Petrašinović

Branko Petrašinović – instruktor vožnje, menadžer za marketing i odnose sa javnošću. Obrazovanje za instruktora vožnje, V stepen stekao je u Tehničko-saobraćajnoj školi. Statistika je pokazala da dugogodišnji rad sa ljudima, koji Branko poseduje iza sebe, je rezultirao velikom prolaznošću kandidata na ispitu vožnje iz prvog puta i to čak 90% od ukupnog broja do sada obučenih kandidata.

Zoran Miljković

Zoran Miljković – diplomirani inženjer saobraćaja. Saobraćajni fakultet je završio u Novom Sadu. Poseduje licencu instruktora vožnje za sve kategorije, takođe je ispitivač na teorijskom i praktičnom ispitu vožnje i poseduje licencu predavača teorijske obuke. Sve kategorije za upravljanje motornim vozilom poseduje preko 20 godina. Više od 10 godina radi kao predavač teorijske obuke, instruktor vožnje i ispitivač.

Zoran Vlajović

Zoran Vlajović – instruktor vožnje. Obrazovanje za instruktora vožnje, V stepen stekao je u Autosaobraćajnoj školi u Zemunu. U Auto-moto klubu radio preko 28 godina kao instruktor vožnje i 15 godina kao član ispitne komisije praktičnog dela vozačkog ispita. Zoran je detaljan, smiren, posvećen kandidatima i poslu.