Скочи на садржај

Naša ekipa je ekipa iz snova

Ivana Srećković Milošević

Ivana Srećković Milošević -master inženjer saobraćaja. Saobraćajni fakultet završila u Beogradu. Iza sebe ima odlične rezultate tokom školovanja, đak generacije 2009. godine Srednje stručne škole u Kragujevcu, smer „bezbednost saobraćaja“. Učesnik raznih takmičanja i konferencija, jedna od značajnijih “TRA-VISIONS” u Parizu. Na master studijama posvetila se pristupačnosti, posetljivosti i poboljšanju transportnog sistema, mobilnosti, bezbednosti saobraćaja. Radila kao nastavnik u Srednjoj stručnoj školi u oblasti saobraćaja i transporta u Kragujevcu. Radila teorijusku obuku kandidata za vozače. Danas radi kao instruktor i predavača u auto školi „Drift“.

Filip Milošević

Filip Milošević – master inženjer saobraćaja. Saobraćajni fakultet je završio u Novom Sadu. Bogato radno iskustvo. Radio kao instruktor vožnje, kao asistent na visokoj Tehničkoj školi na predmetu „Tehnička eksploatacija vozila“. Danas obavlja poslove nastavnika u Srednjoj stručnoj školi u Kragujevcu, takođe je predavač u auto školi „Drift“ i saradnik (predavač i organizator) Agencije za bezbednost saobraćaja u unapređenju znanja instruktora, predavača i ispitivača u obuci kandidata za vozače. Duži niz godina je vođa sekcije za bezbednost saobraćaja, jedan od osnivača akcije „Na maturu bez automobila“ i član je saveta za bezbednost saobraćaja grada Kragujevca.

Branko Petrašinović

Branko Petrašinović – instruktor vožnje, menadžer za marketing i odnose sa javnošću. Obrazovanje za instruktora vožnje, V stepen stekao je u Tehničko-saobraćajnoj školi. Statistika je pokazala da dugogodišnji rad sa ljudima, koji Branko poseduje iza sebe, je rezultirao velikom prolaznošću kandidata na ispitu vožnje iz prvog puta i to čak 90% od ukupnog broja do sada obučenih kandidata.

Dragan Nikolić

Dragan Nikolić – instruktor vožnje. Osnovne studije fizike završio na PMF-u u Kragujevcu. Poseduje dugogodišnje iskustvo u saobraćaju i transportu. Bavio se profesionalno vožnjom kamiona i kamiona sa prikolicom. Sve kategorije poseduje preko 20 godina. Poseduje licencu za instruktora vožnje za AM i B kategoriju.