Скочи на садржај
Почетна » Aktuelnosti » Prednosti koje nudi Drift auto škola Kragujevac

Prednosti koje nudi Drift auto škola Kragujevac

Prednosti koje nudi Drift auto škola Kragujevac

Auto škola Drift u Kragujevcu osnovana je s ciljem da svojim kandidatima pruži sigurnost, potrebne vozačke veštine i da izgradi odgovornost u vožnji sa visokim nivoom saobraćajne kulture. Naše godine iskustva potvrđuju da su kvalitetne metode rada i zadovoljni kandidati najbolji način za napredak auto škole. Zadovoljan i dobro obučen kandidat naša je najbolja reklama, koju smo stekli od svog osnivanja, i to je razlog za naš kontinuirani uspeh, napredak i razvoj. Auto škola Drift nudi kvalitetnu i modernu praktičnu i teorijsku obuku za kategorije B, C i CE, sprovedenu od strane stručno obučenih i licenciranih instruktora i predavača sa diplomama master inženjera saobraćaja. Auto škola Drift Kragujevac može se pohvaliti time što je jedna od prvih škola čije je profesionalno osoblje dobilo licence u skladu sa izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Sve navedeno ima za cilj da poveća kvalitet obuke i prolaznost kandidata na praktičnom i teorijskom ispitu za vozače. Auto škola Drift se nalazi pristupačnoj lokaciji na adresi Luja Pastera 3, Kragujevac.

Zašto je auto škola Drift najbolji izbor za obuku vozača u Kragujevcu?

Svi znamo da vožnju treba ozbiljno shvatiti. Ne samo što je potrebno da brinete o vašoj i bezbednosti vaših putnika tokom vožnje, već i o bezbednosti svih drugih učesnika u saobraćaju. Najveću ulogu po pitanju bezbednosti u saobraćaju imaju auto škole. Prave auto škole obrazuju kandidate tako da ovladaju veštinom vožnje i izbegnu potencijalne saobraćajne nezgode (ove druge brinu samo za svoj džep). Ceo ciklus u auto školi Drift je usmeren na to da doprinesemo da svi učesnici u saobraćaju budu što bezbedniji. Iskusni instruktori u Auto školi Drift pružaju personalizovanu obuku prilagođenu vašim potrebama, osiguravajući da razvijete potrebne vozačke veštine i samopouzdanje tako da postanete bezbedan vozač. Birajte pametno i izaberite najbolju auto školu u Kragujevcu za sebe.

Ekipa auto škole Drift priprema vas za sve izazove u vožnji u Kragujevcu

Vožnja u Srbiji može biti težak zadatak čak i za najiskusnije vozače. Statistika pokazuje da su učesnici u saobraćaju u Srbiji među najugroženijim u Evropi, a Kragujevac svakako nije izuzetak. Razne situacije u kragujevačkom saobraćaju možete uočiti svakodnevno, dovoljno je da izađete na ulicu. Niko ne bi pogrešio tvrdeći da ne postoji program koji bi kombinujući teoriju i praksu bezbedne vožnje bio idealan za sve vozače. Međutim, uz individualni svakom kandidatu kroz teorijsku i praktičnu nastavu dolazimo do idealnog rešenja.

Teorijska nastava

Naša ekipa iskusnih predavača (master inženjera saobraćajnog fakulteta) posvećena je vašem uspehu u obuci za vozača. Sa našim bogatstvom znanja i strašću za podučavanjem dobićete znanje koje prevazilazi osnovni nivo, osnažujući vas da se nosite sa bilo kojom situacijom u vožnji s lakoćom. Predavači auto škole Drift prolaze kroz temeljnu obuku i prate najnovije metode podučavanja i promene zakona kako bi se osiguralo da dobijete najkvalitetnije obrazovanje. Imate pristup dinamičnom okruženju učenja koje unapređuje vaše veštine i priprema vas za vožnju u stvarnom svetu. Ukratko na predavanjima naših predavača naučićete sve potrebno i mnogo više od toga, a uz to će biti i zabavno praćenje nastave.

Praktična obuka

Učenje vožnje je praktično iskustvo koje zahteva posvećenost, strpljenje, trud i maksimalni napor kako bi kandidat dobio najveći nivo obučenosti i spremnosti za samostalnu vožnju u saobraćaju. Zbog toga smo izabrali najbolje instruktore u Kragujevcu koji će Vam omogućiti da uz osmeh naučite da vozite. Izbor instruktora je samo Vaš, a čak iako niste sigurni koga želite nećete pogrešiti koga god odaberete.

Fleksibilne opcije časova vožnje

Svako od nas ima svoje dnevne obaveze i razumemo da može biti izazovno pronaći vreme za časove vožnje. Zato nudimo fleksibilne opcije pohađanja praktične nastave kako bismo se prilagodili vašem rasporedu. Bez obzira da li preferirate časove tokom dana, popodne ili vikendom imamo pogodne termine koje usklađujemo prema vašim potrebama.

Kontaktirajte već danas Drift – najbolju auto školu u Kragujevcu

Iskoristite priliku da rezervišete svoje mesto na vreme i ne propustite priliku da učite od najboljih!

Šta još da kažemo osim da jedva čekamo da se družimo i napredujemo zajedno sa vama. Vidimo se na poznatoj lokaciji – Luja Pastera 3, Kragujevac.


Kontakt telefon: +381 64 98-888-89
e-mail: autoskoladrift@gmail.com
Adresa: Kragujevac, ul. Luja Pastera 3


Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 9:00 – 16:00

Subota: 9:00 – 12:00

Nedeljom ne radimo